Nytt brev fra LEDER

VELKOMMEN TIL HAVNA

ELBILEN har kommet til Havna også. Ladere for elbiler er nå montert på den nye parkeringsplassen nær tennisbanen. Du må passere bommen inn til campingplassen. Kode for bommen får du utlevert i resepsjonen på hotellet. Deretter finner du elbilladerne på den nye parkeringsplassen som ble ferdigstilt i uke 26. Tallet på ladere er jeg litt usikker på? Antar at det er plass til minst fire biler. Viktig beskjed til elbil brukere: Etter oppladningen må du flytte bilen til Havnas parkeringsplass. Dersom du er gjest /familie må du hente parkeringslapper i Hotellets resepsjon. Husk å få med deg to lapper: En i plast og en lapp hvor dato og tid for oppholdet er notert. Du betaler i resepsjonen kr.25.- for ett døgn.

Tedd Urnes

One response to “Nytt brev fra LEDER

  1. Så bra! Vi var der i uke 26, og la merke til at det ble ladet elbiler fra hytta. Er dette noe som fortsatt tillates, eller skal all lading skje på ladepunktene?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s