Betalparkering på Havna

BETALPARKERING VED EUROPARK PÅ SCANDIC HAVNA TJØME

Denne saken kom svært overraskende på styret under årsmøtet, og vi har samtidig hatt direktørskifte på Scandic Havna Hotell.

Ny direktør fra 01.06.2016 er Kim Kjosnes.

Det er nå innført betalparkering på parkeringsplassen med Europark som operatør.

Alle andelseiere vil motta gratis parkeringsbevis til én bil ved henting av nøkler, som skal tilbakeleveres ved innlevering av nøkler.

Ordinære takster er opplyst til:

NOK 20,- per time.

NOK 195,- per døgn.

Dette vil gjelde evntuelt bil nr. 2 eller gjester etc.

Etter dialog med hotellet har vi så langt mottatt følgende tilbud for andelseieres bil nr. 2 etc.

NOK 250,- per uke.

NOK 960,- per sesong.

Styret vil arbeide videre med saken.

5 responses to “Betalparkering på Havna

 1. Øyvin johansen

  Hotellet må anlegge sin egen parkering.ikke ta plassene fra oss.spreng en liten veg gjennom fjellet slik at vi kan kjøre inn og anlegg parkering helt øverst mot skogen.rett nedenfor hyttene 33-34-35 det hadde blitt kjempebra.og slipper dermed kjøring mellom hyttene.man kjører inn på den eksisterende parkeringsplass og kjører inn øverst inn på nye parkering.og stenger av ned mot plen..toppers!!!!!! Mvh øyvin Johansen.maskinentrepenør og hytteier.22-34

 2. Sonja Gabrielsen

  Ang.BBETALING for PARKERING av bilene til VÅRE HYTTER, er helt UAKSEPTTABELT,og et overtramp ovenfor Andelseierene!!!AVTALEN da andelseierene kjøpte sin andel helt fra starten var at det skulle være 1 oppmerket plass pr.hytte,og var det flere biler pr.hytte,kunne de stå fritt på PARKERINGSPLASSEN!!!NB! Hyttene er jo utstyrt for ca.6 pers.Så da er det jo absolutt forståelig at man trenger,og trengte mere enn 1.PARK.PLASS PR.HYTTE!!!Dette har jo fungert i helt til SCANDIC HOTELL tok over og kjøpte hotelellett!De har veldig ofte store grupper og bedrifter/firma,som leier på HOTELLET!Så da har de trengt våre plasser også TYDLIGVIS??? Hvis de trenger plasser til disse.må de lage nye egene PARK.PLASSER!!! NB!KOLLEKTIVTILBUDET PÅ TJØME,og spes. til HAVNA som ligger på VESTVEIEN fungerer MEGET DÅRLIG,så vi som skal hit er helt avhengig av BIL!!! Jeg har vært eier av 2stk. ANDELER ,og har nå 1.andel på HYTTE nr.25. Hilsen Sonja Gabrielsen

 3. Øyvin johansen

  Helt idiotisk,,ble meget forbanna ang dette,selv har vi 2 biler enkelte ganger Pga jobbsituasjon,og da må betale for bil NR 2″»kunne hvertfall hatt parkeringskort for 2biler pr hytte..da kan eventuelt besøkende parkere gratis om man har kun 1bil.men derimot hotelgjester kan betale,slik er det jo overalt ellers,se feks Farris bad i Larvik,,må man betale,mvh hytteier22 ,mvh øyvin johansen

 4. Meget dårlig avtale med hotellet denne nye ordningen. Avtalen var I sin tid faste oppmerkede plasser pr.hytte. Det bør vi absolutt få tilbake!! Tydelig at bilparken også øker på Havna, spesielt midt i juli!
  Mvh hytteeier i 34 år, Grete Bråthen, hytte nr.30, uke 29.

 5. Ørnulf Løken

  Dette er ikke til å tro. Parkeringen ble opprettet som en del av hytteprosjektet ved oppstart. Hotellet har hele tiden gradvis tatt seg til rette, men dette tar kaka. Mvh Ørnulf Løken (hytte 29, uke 30 og 31)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s