Smått og stort fra sommer-Havna

Positive værmeldinger varsler at nå kommer sommeren virkelig til Havna. Glemt er regn, kalde kvelder, fuktige klær og badevannstemperatur bestemt for de få utvalgte. Sol og atter sol er lovet.

Omgivelsene viser også noen synlige endringer. Gatelykter er montert i feltet. Gamle ledninger er gravd opp og erstattet med nye. Arbeidet var i gang mens jeg hadde ferie i ukene 26 og 27. Her er noen bilder som viser forandringer.

Til de som savner parkeringsplass: Det er nok plass til alle. Vi trenger ikke å bruke en våt plen til bilen. Skilter om parkeringsforbud tas ikke helt alvorlig av alle.

Dørmatter ute og inne matter har blitt kjøpt og lagt ut på hyttene. Det er viktig å unngå slitasje på de nye gulvene. Sko tas av fra nå av.

Fotball kan vi spille på den nye gressplenen. Her er det nok av plass. Jeg prøvde meg på minigolf en kveld. Ikke helt lett å treffe hullene. Erfaring må til – mye trening før du klarer alle utfordringene!

Hyttene er også sjekket med hensyn til utstyr som skal være på plass når du kommer. Ha en god sommer.

Hilsen

Tedd Urnes

2 responses to “Smått og stort fra sommer-Havna

  1. Ja, det blir spennende å se hva de fine gulvene tåler. Hvis de allerede viser tegn på slitasje, tyder dette på at det er valgt feil kvalitet på laminatet. Det er fullt mulig å finne produkter som tåler det meste. Synes det er trist hvis dette skal ta kosen fra f.eks. familier med små barn.

  2. Trine Lise Dahl

    Ja, det var hyggelig å komme til nyoppusset hytte i år. Håper alle er forsiktige og ikke lager merker på nyvalgte vegger, dører og nye gulv. Det var allerede svarte striper på vegg og ripe i parketten. Synd. Det er å håpe at oppussingen varer lengst mulig til glede for alle.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s