Vi maler …

…Vi maler og vi maler og det blir så fint og flott …

Vi har begynt arbeidet med oppussing av alle hyttene. Henning Madsen, Åse Dyrstad og Tedd Urnes kontrollerte arbeidet lørdag den 2.mars. Dette går bra.

Det males og jobbes. Veggene er malt i flere av hyttene. Ny parkett skal legges. Fliser skal legges på kjøkken. Gamle møbler må ryddes bort. De har gjort jobben i mange år. Ny møbler ventes levert med det første.

Vi forsøker å få bort knirkingen i tappene. Ingen lett oppgave å få bort all knirkingen! Dessverre – så klarer vi ikke å bli ferdig til påske fordi det er mye som skal gjøres. Vi er også kritisk til arbeidet som må kontrolleres.

Hyttene vil nå fremstå som lyse og sommerlige. Her er noen bilder fra arbeidet. Litt rot finnes fortsatt.  Stort sett er vi fornøyd med arbeidet- men vi vil følge med hele tiden.

Hilsen Tedd Urnes

5 responses to “Vi maler …

 1. Trine Opheim

  Dette ser utrolig fint ut! Lyst, sommerlig og koselig. Jeg gleder meg til å komme ned! Tusen takk til styret

 2. Grete Bråthen

  Grete Bråthen, 20.april.
  Jeg synes hyttene endelig blir lyse og flotte. Når rom og areal er lite kreves lyse vegger, da virker alt større og endelig mer sommerlig. Uansett hva som hadde blitt valgt av farger, ville noen vært uenig her!
  Takk til styret for all jobb med dette!

 3. Jeg synes det blir fint, jeg 🙂

 4. Hei K.Wandrup – Valg av farger er ikke lett. Vi vil skape en stemning av sommer og sol med farger som ikke demper lyset. Vi søker ikke trender.
  30 år uten oppussing av hyttene var nå nødvendig. Tidligere hadde vi stoler og bord som var solide, men passet vel bedre på hytte på fjellet. En personlig
  betrakning bare – fra en som stort sett bruker ferien utenfor hytta. Dette blir bra med farger som vil nok kvikke opp de fleste – tror jeg?
  Hilsen
  Tedd Urnes

 5. Dette ser ikke akkurat koselig ut, hvitt, hvitt, hvitt, hvitt: Konturløst og karakterløst, kaldt. I tillegg kommer innslag av mørk blått, en hard kontrast. Hvitt var i skuddet tidligere, nå er det ut. Malerbutikker selger nesten ikke hvitt lenger, det selges dypere farger. Den nye trenden, – den har vart en stund, – er med mykere, varmere farger og med flere naturmaterialer. Designere går for langt mer spennende og kreativt fargevalg. Det er litt ille å «oppgradere» til en utgått trend. Men beslutningen fra Styret og kommiteen har vært sterk.

  Mvh K. Wandrup
  andelseier

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s